Cartofi fierti cu unt

May 20, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 4,2 kg cartofi
  • 200 g unt
  • 50 g patrunjel verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie cuburi. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Cartofii se introduc in apa cu sare, se fierb si se scurg.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in legumiera, cu unt si patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: 320 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri