Cartofi noi cu branza

May 21, 2013 - Mancaruri de legume

Astazi am mers in piata dupa petale de trandafir pentru dulceata.Si ca pzicala"daca nu sunt lumanari iau branza",n-am gasit petale si am luat cartofi noi.Am facut "Carofi noi cu branza "la cuptor. Au fost foarte buni!

Ingrediente
  • 1 kg. cartofi noi
  • 1 legatura de usturoi
  • 300 g. branza de capra
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura de marar
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Cartofii spalati si curatati i-am pus in tava.

Usturoiul spalat,curatat si pisat cu sare l-am pus peste ei.

Deasupra am turnat uleiul.

Am sarat,piperat ,am pus apa pana la jumatatea lor si i-am bagat in cuptorul incins la 175 grade.

Cat cartofii au stat in cuptor am ras branza.

Dupa 30 de minute am scos tava,am pus branza deasupra si i-am mai bagat in cuptor pentru inca 10 minute.

Mararul l-am tocat marunt si l-am pus deasupra cartofilor cand i-am scos din cuptor.

Se servesc simpli sau cu salata.

  • Cartofii i-am spalat bine(erau plini de pamant) si i-am curatat cu un burete din plastic (din cel pentru frecat cratitile)
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri