Cartofi surpriza

May 20, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 1 kg cartofi
  • 300 g pateu din ficat
  • 250 g maioneza
  • 150 g aspic
  • 20 g patrunjel verde
  • 100 g lamaie
  • 50 g gogosari rosii in otet
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se introduc in apa si se fierb in coaja, se curata de coaja si li se scoate miezul. Patrunjelul verde se curata si se spala. Lamaia se spala si se taie rondele. Gogosarii se curata de seminte, se spala si se taie in felii. Maioneza si aspicul se prepara, folosind retetele respective.

Tehnica prepararii

Cartofii se umplu cu pateu din ficat si se acopera cu aspic.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou cu decor din maioneza, gogosari, frunze de patrunjel verde si rondele de lamaie. Se serveste rece.

  • O portie: 150 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri