Conopida cu sos de smantana

May 20, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 3 kg conopida
  • 50 g unt
  • 1 kg sos de smantana
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Conopida se curata de cotor si frunze, se spala si se tine in apa cu sare. Sosul de smantana se incalzeste.

Tehnica prepararii

Conopida se fierbe in apa cu sare, se scurge de apa, se raceste si se adauga sosul de smantana deasupra.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu unt topit deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: conopida 150 g, sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri