Conopida cu unt si cascaval

May 20, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 3 kg conopida
  • 200 g unt
  • 225 g cascaval
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Conopida se curata de cotor si frunze, se spala si se tine in apa cu sare. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

Tehnica prepararii

Conopida se fierbe in apa cu sare, se scurge de apa, se asaza pe platou metalic, se stropeste cu unt topit si se presara cu cascaval ras. Se introduce in cuptor 5 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste cald.

  • O portie: 190 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri