Conopida poloneza

May 20, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 3 kg conopida
  • 200 g unt sau margarina
  • 250 g pesmet
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Conopida se curata de cotor si frunze, se spala si se tine in apa cu sare, se fierbe si se pastreaza in apa in care a fiert. Pesmetul se cerne.

Tehnica prepararii

Pesmetul se prajeste in unt, sau margarina. Conopida se scurge de apa, se asaza pe platou si se presara pesmet prajit deasupra.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste cald.

  • O portie: 200 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri