Jumari cu rosii

May 13, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 1 kg rosii proaspete
  • 100 g untura
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se scot semintele, se taie felii si se scurg de suc.

Tehnica prepararii

Ouale batute (cate 2 la portie) se amesteca cu rosii, sare si se rumenesc in untura pe ambele parti.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farlurie. Se serveste fierbinte.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri