Jumari cu rosii (portugheze)

May 13, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 1 kg rosii proaspete
  • 100 g ceapa
  • 200 g untura sau ulei
  • 30 g patrunjel verde
  • 20 g sare
  • 1 g piper macinat
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se scot semintele, se taie felii, se scurg de suc. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Ceapa se inabusa in untura impreuna cu rosii, ou batut, piper, sare si patrunjel verde.

Prezentarea si servirea

Jumarile se prezinta pe platou fierbinte sau farfurie calda. Se servesc fierbinti.

  • O portie: 160 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri