Morcovi sote

May 21, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 2 kg morcovi
  • 150 g unt
  • 60 g zahar
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Morcovii se curata, se spala si se taie bastonase lungi de circa 3 cm.

Tehnica prepararii

Morcovii se inabusa in 100 g unt, se adauga apa, sare, zahar si se fierb 30 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald, cu unt topit deasupra.

  • O portie: 150 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri