Omleta cu mazare

May 13, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 100 ml ulei
  • 500 g mazare proaspata sau 300 g din conserva
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Mazarea verde conserva se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece. Mazarea proaspata se curata, se spala si se fierbe.

Tehnica prepararii

Mazarea se inabusa in ulei, se adauga oua batute cu sare, se amesteca si se rumeneste pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 120 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri