Omleta cu rosii

May 13, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 1 kg rosii proaspete
  • 150 g untura sau ulei
  • 25 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Rosiile proaspete se oparesc, se decojesc, se taie felii, se scot semintele si se scurg de suc.

Tehnica prepararii

Rosiile se inabusa in untura sau ulei, se adauga oua batute, sare si se rumenesc pe ambele parti. Omleta se ruleaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 150 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri