Pasta din cartofi cu maioneza

May 22, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 3 kg cartofi
  • 300 g oua
  • 200 g ceapa
  • 3 g boia de ardei dulce
  • 100 g masline
  • 500 g maioneza
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se scurg, se racesc, se curata de coaja si se rad. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Cartofii se amesteca cu oua, sare, ceapa, boia si maioneza si se obtine o pasta omogena.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor de masline. Se serveste rece.

  • O portie: 360 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri