Vol-au-vent cu mazare

May 13, 2014 - Mancaruri de legume





Ingrediente
  • 1,650 kg mazare verde proaspata sau 1 kg conserva
  • 20 buc vol-au-vent
  • 100 g unt
  • 50 g zahar
  • 30 g marar verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare, se fierbe si se scurge de apa. In cazul folosirii de mazare conserva se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Mazarea se inabusa in unt topit si apa, se adauga zahar, sare si marar verde. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste cald.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri