Cartofi fierti cu mujdei de usturoi verde

Apr 25, 2013 - Mancaruri de post

Cu cata pofta ii mancam in copilarie! Imi aduc aminte cum ii luam din castronul de pe masa, ii dadeam prin mujdei si...gata, dispareau imediat! Mancare simpla, neaosa, dar atat de buna. Mananc si acum si parca simt gustul pamantului care i-a hranit...

Ingrediente
  • 8 cartofi fierti
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • apa pentru mujdei
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Cartofii i-am fiert in coaja, pentru ca isi pastreaza gustul mai bine.

Usturoiul curatat si spalat l-am taiat si l-am zdrobit. Am adaugat putina sare, ulei si am amestecat, apoi am adaugat putina apa.

Am taiat cartofii in doua, i-am pus intr-un vas de lut si am adaugat mujdei din belsug.

Pofta buna si voua!

Nu va pup, ca miros a usturoi! :))

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri