Ciuperci in vas Zepter

Dec 5, 2013 - Mancaruri de post

Simplu gatite, sunt foarte gustoase alaturi de o portie de mamaliguta. Eu una, as inlocui oricand carnea cu ciupercile.

Ingrediente
  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 3 fire de usturoi verde
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Am spalat bine ciupercile, am indepartat coditele si am curatat pielita.

Am taiat ciupercile felii, ceapa pestisor, iar usturoiul si verdeata le-am tocat marunt.

Am pus vasul Zepter la incins pe foc, acoperit cu capacul.

Cand acul indicator al butonului Thermocontrol a intrat in zona verde am pus uleiul si imediat ciupercile si celelalte ingrediente. Am pus capacul pe vas din nou si am oprit focul.

Ciupercile sunt gata destul de repede, asa ca nu le-am lasat, asa cum fac de obicei, pana acul ajunge in zona galbena.

Gata preparate, am asezat cateva linguri de ciuperci pe o farfurie si am presarat verdeata proaspata deasupra.

Cred ca o mamaliguta si un mujdei de usturoi alaturi ar merge tare bine, nu-i asa? :)

Pofta buna va doresc!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri