Ciuperci umplute cu nuca

Dec 19, 2011 - Mancaruri de post

Un aperitiv rapid si foarte gustos.Nu dau cantitatile pentru ca fiecare poate face cat doreste.

Ingrediente
  • ciuperci champignon
  • miez de nuca
  • ulei
  • sare
  • piper
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Ciupercile se spala, se scot piciorusele si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.

In fiecare palariuta se pune o picatura de ulei, un praf de sare, piper si o bucata miez de nuca.

Tava se acopera cu staniol si se da la cuptor circa 20-25 minute.

Se servesc reci sau calde dupa preferinta.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri