Musaca de macaroane cu soia

Apr 30, 2009 - Mancaruri de post

Un mod inedit de a prepara pastele.

Ingrediente
  • 1/2 kg macaroane
  • sare
  • ulei
  • Pentru umplutura:
  • o cutie soia granule
  • 3 cesti cu apa
  • 2 cepe
  • 1 mocov ras
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • Pentru sosul Bechamel:
  • 10 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Intai se face umplutura: se calesc ceapa cu morcovul, usturoiul, se adauga condimentele, sarea,1 ceasca apa si soia si se lasa sa fiarba15 minute la foc mic. Intr-o tava mare se aseaza jumatate din macaroanele fierte, se adauga umplutura, restul de macaroane iar deasupra sosul Bechamel. Se lasa la cuptor pana se rumeneste. POFTA BUNA!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri