Pilaf cu rosii Cirio

Mar 26, 2011 - Mancaruri de post

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

Ingrediente
  • 1 cutie de rosii Cirio Polpa
  • 1 cana de orez cu bob lung
  • 1 cana si jumatate de apa
  • 2 lingurite seminte chimen
  • 2 lingurite coriandru
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 morcov taiat cubulete
  • 100 gr ciuperci feliate
  • 100 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare tocata
  • 2 catei usturoi tocati
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 1 lingurita de pasta de ardei iute
  • patrunjel proaspat tocat
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri