Pipirighei Tinghisiti

Sep 9, 2009 - Mancaruri de post

Am reteta de la o distinsa doamna din Teghirghiol, Sica Draghici. Am mancat, am facut si va spun ca este o nebunie pentru papilele gustative.

Ingrediente
  • 10 ardei capia
  • 4 rosii mari
  • ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • foaie de dafin
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se spala ardeii, se sterg cu un prosop de bucatarie si se prajesc in ulei. Se scot din tigaie si se lasa la racit intr-un castron.Se arunca uleiul in care s-au prajit ardeii, se pune ulei proaspat in care se prajesc rosiile date pe razatoare -10-15 min. Apoi se adauga sare, piper, zahar,1 foaie de dafin mica, patrunjel si usturoi. Se toarna sosul obtinut peste ardei .

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri