Salata cu sparanghel

Apr 4, 2013 - Mancaruri de post

Ingrediente
  • salată
  • 500 g sparanghel verde
  • sare
  • 4 felii de lămâie
  • 2 linguri oţet
  • piper
  • 6 roşii cocktail, tăiate în jumătăţi
  • frunze de busuioc
  • Sos cu busuioc pentru salată
  • 100 g JOYA Soygurt natura
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură oţet balsamic alb
  • sare, piper
  • 1 legătură mică de busuioc, fâşii
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Se aranjeaza salata, sparanghelul curatat si rosiile taiate intr-un bol.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se adauga frunzele de busuioc.

Se face un dressing din soygurt, ulei, otet, sos de busuioc si se toarna deasupra salatei.

Reteta advertorial Joya

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri