Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar
Ingrediente
- 320 gr spaghetti
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 4 catei usturoi tocati
- o cutie de rosii Cirio Pelata
- 6 fileuri de ansoa tocate marunt
- o lingura de capere, spalate si scurse, tocate marunt
- 12 masline fara simburi, feliate
- 1 ardei iute uscat pisat
- 1 lingura frunze proaspete de oregano
- 1-2 linguri de pasta de rosii Cirio
- 6 rosii uscate la soare tocate marunt
- sare
- piper negru proaspat macinat
- patrunjel proaspat tocat

- Portii: 4

- Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare
Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei
citeste si:

Jan 23, 2017

Jan 23, 2017

Nov 6, 2014

May 29, 2014