Supa crema de dovleac si ardei

Apr 3, 2013 - Mancaruri de post

Ingrediente
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă, tocată fin
  • 5 căţei de usturoi, tocaţi
  • 1 lingură coriandru
  • nucşoară
  • 400 ml supă din legume
  • 300 g dovleac, tocat în bucăţi mici
  • 1 ardei roşu, felii subţiri
  • 1 cartof mic, tocat în bucăţi mici
  • 1 lămâie
  • 250 ml băutură Joya natur
  • sare
  • piper
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si usturoiul si se lasa putin la calit.

Se adauga si dovleacul, cartoful si ardeiul, se amesteca pana se inmoaie putin dovleacul, dupa care se adauga supa de legume.

Se lasa la fiert, se adauga sare, piper si nucsoara.

Supa si legumele se pun in blender, pana se obtine un amestec omogen.

Se stoarce lamaia, se adauga bautura Joya Natur si se presara coriandru pe deasupra.

Reteta advertorial Joya

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri