Tocanita de ciuperci

Mar 26, 2014 - Mancaruri de post

O mancarica care-mi place foarte mult,dar pe care o prepar foarte rar .

Ingrediente
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g. ciuperci champignion
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura de patrunjel
  • Baza Mirodenia (fuchs)
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Ceapa se curata se spala ,se toaca marunt si se pune la calit in ulei.

Cand devine sticloasa se adauga ciupercile saplate,curatate si tocate.

Se calesc impreuna timp de 10 minute,apoi se adauga pasta de tomate.

Dupa ce fierb impereuna inca 10 minute ,adaugam Baza Mirodenia, adaugam usturoiul tocat marunt,patrunjelul si stingem focul.

Se serveste cu muraturi sau mamaliguta calda.

Pofta buna!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri