Cap de porc fiert cu boia si usturoi

Jun 14, 2014 - Mezel de casa

Ingrediente
  • Cap de porc fiert cu boia si usturoi
  • 200 kg cap de porc
  • 1 kg boia de ardei dulce
  • 3 kg usturoi
  • 2 kg sare
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: peste 120 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Capul de porc se trece prin flacara, se curata, se spala si se opareste. Usturoiul se curata si se piseaza cu sare, se adauga putina apa.

Tehnica prepararii

Capul de porc se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Dupa ce a fiert se dezoseaza, se raceste, se unge cu usturoi, se presara sare si boia.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie.

  • Gramaj produs finit: 100 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri