Caras la cuptor in sos de vin

Sep 28, 2013 - Peste

Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!

Ingrediente
  • 1 bucata caras
  • 200 ml. vin alb
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • o rosie potrivita
  • usturoi granulat
  • 1/2 lingurita oregano
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Carasul l-am cumparat curatat si eviscerat.

Am spalat bine pestele, l-am crestat pe spate si l-am pus in tava

L-am condimentat pe ambele parti.

Am turnat vinul,cateva bucatele de lamaie si o rosie taiata rondele,

L-am introdus in cuptorul incins la 170 grade pentru 30-40 de minute.

Se serveste cu sosul ramas sau cu mujdei.

  • Crestarea pe spate marunteste oasele mici si in cuptor se topesc.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri