Pasta din stavrid pentru parjoale (semipreparat)

Jun 14, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,4 kg stavrid cu cap
  • 200 g ceapa
  • 50 g oua
  • 100 g paine alba
  • 35 g usturoi
  • 70 ml vin alb
  • 20 g marar verde
  • 2 g piper macinat
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala si se taie felii. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Painea se inmoaie in 100 ml vin si supa de peste si se strecoara bine. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Mararul se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Ceapa se inabusa cu 100 g ulei si 100 g supa de peste. Se raceste si se amesteca cu bucatile de peste si painea bine stoarsa si se toaca cu masina cu sita fina. Se adauga oua, piper, usturoi, marar verde si sare, amestecându-se bine pâna ce se omogenizeaza compozitia.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau in caserole.

  • Gramaj produs finit: 1 kg

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri