Caras prajit

May 25, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,7 kg caras cu cap
  • 150 g ulei
  • 150 g faina
  • 2 g boia de ardei dulce
  • 150 g lapte
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe.

Tehnica prepararii

Pestele se trece prin lapte si faina amestecata cu boia. Se prajeste in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi portionat (o portie de 100 g) sau la bucata, cantarindu-se.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri