Crap la cuptor

Apr 28, 2009 - Peste

Duminica a fost al meu sot iar la pescuit! In Piata Moghioros, desigur...Asa ii place lui sa spuna!
A venit cu doi crapi frumosi pe care i-am aruncat direct in tava. Mai frumos a fost ca nici nu a trebuit sa pregatesc eu pestele ci...musafirii! Sa va mai spun ce delicios a fost? Ne-am lins pe degete.

Mie nu mi-a mai ramas altceva de facut decat sa va povestesc si voua:

Ingrediente
  • 2 crapi
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • ardei iute
  • cateva rosii
  • usturoi
  • cateva frunze de dafin
  • verdeata
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Am crestat crapii si i-am asezat in tava. Am pus deasupra ceapa taiata, usturoiul, ardeii capia, ardeiul iute, foile de dafin si rondele de rosii. In plus am mai adaugat fasii de ardei copt. Am presarat verdeata pe deasupra, am stropit cu ulei, vin alb demisec, dupa care am pus tava in cuptorul incins deja cam o ora si jumatate.

Am lasat pestele pana s-a patruns bine, verificand din cand in cand si stropindu-l cu zeama din tava.

Iata ce a iesit:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri