Crap pane

May 25, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,150 kg crap fara cap
  • 200 g ulei
  • 75 g faina
  • 150 g oua
  • 200 g pesmet
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Crapul se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

Tehnica prepararii

Bucatile de peste se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald sau rece. Se poate servi si cu garnitura de cartofi natur, cu patrunjel verde deasupra si lamaie.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri