Crap prajit

May 25, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,450 kg crap fara cap
  • 150 g ulei
  • 100 g faina
  • 100 ml lapte
  • 250 g lamaie
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pestele se curata, se portioneaza si se spala cu apa rece. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Lamaile se spala si se taie in sferturi.

Tehnica prepararii

Bucatile de peste se sareaza, se trec prin lapte, faina si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou cu lamaie. Se serveste cald sau rece. Se poate servi portionat (o portie de 100 g) sau la bucata, cantarindu-se.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri