Crap rasol

May 25, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,4 kg crap fara cap
  • 3 kg cartofi
  • 100 g morcovi
  • 50 g unt
  • 100 g ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 10 ml otet 9 grade
  • 20 g sare
  • 2 g piper boabe
  • 50 g patrunjel verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Crapul se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Arpagicul se opareste si se curata de coaja. Morcovii si ceapa se curata, se spala si se cresteaza in sferturi. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Morcovii si ceapa se fierb in apa cu sare. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga otet si bucatile de peste. Se fierb 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu cartofi, patrunjel verde si unt topit deasupra. Se serveste cald sau rece.

  • O portie: peste 100 g, cartofi 200 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri