Crap spaniol

May 25, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,4 kg crap fara cap
  • 150 g ulei
  • 50 g usturoi
  • 2 g piper macinat
  • 50 g otet 9 grade
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Crapul se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala, se zdrobeste impreuna cu sare.

Tehnica prepararii

Bucatile de peste se ung cu ulei (100 g), se condimenteaza cu sare si piper, se frig la gratar sau cuptor, se asaza pe platou. Otetul si 50 g ulei se amesteca cu usturoi pisat, se toarna peste bucatile de peste din platou.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: peste 100 g, sos 30 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri