Dorada cu sos de rosii

Jul 7, 2009 - Peste

Am luat sosul de rosii de la Miha,dar l-am adaptat dupa gustul meu.

Ingrediente
  • 4 bucati de peste dorada
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1\2 pahar de vin alb
  • 1 lingura de capere
  • sare,
  • piper,
  • oregano dupa gust
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se spala pestele, se curata de solzi, se eviscereaza,se sareaza si se pue intr-o tava unsa cu ulei.

Se taie ceapa solzisori,rosiile cubulete, usturoiul pisat ,sare, piper ,vinul si se toarna totl peste peste.

Se adauga caperele,oregano, uleiul si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri