Dorada la cuptor pe sare

Apr 28, 2013 - Peste

Dorada la cuptor pe sare este Un preparat foarte bun! Se pregateste repede,nu miroase a prajala in casa,nu sare uleiul pe aragaz.

Ingrediente
  • 5 bucati de peste "Dorada"
  • 4-500 g. sare grunjoasa(de muraturi)
  • Portii: 5
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Pestele se curata,eviscereaza si se spala.

In tava aragazului se pune sarea si pestele peste sare.

Se da la cuptorul incins la 160 grade pentru 20 minute,dupa care se scoate tava si se intoarce pestele.

Lasam in cuptor pentru inca 10-15 min.

Se serveste cu mujdei sau cu salata verde,cum am sevit noi.

  • Dupa ce am intors pestele,am inchis cuptorul si am lasat pestele in cuptor.
  • Cand am intors pestele era deja facut.L-am lasat in cuptor pentru a-i face o fata.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri