File de salau pane

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,100 kg file de salau
  • 200 g pesmet
  • 50 g faina
  • 150 g oua
  • 200 g ulei
  • 250 g lamaie
  • 25 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Fileul de salau se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se taie in sferturi. Ouale se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

Tehnica prepararii

Bucatile de peste se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu lamaie. Se serveste cald.

  • O portie: 120 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri