File de salau prajit

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,1 kg file de salau
  • 200 g ulei
  • 100 g faina
  • 100 ml lapte
  • 250 g lamaie
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Fileul de salau se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie in sferturi.

Tehnica prepararii

Bucatile de peste se tin 5 minute in lapte, se trec prin faina si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald, cu lamaie.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri