File de somon cu rozmarin

Feb 18, 2012 - Peste

Cred ca se stie ca sunt fan peste.

Ingrediente
  • 1 file de somon
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei cu rozmarin
  • 100 ml. vin alb
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Se spala pestele si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Pestele se sareaza, condimenteaza cu piper ,zeama de lamaie si ulei de rozmarin.

Deasupra se toarna vinul alb si se da la cuptor.

Se tine in cuptor pana se rumeneste usor.

Eu l-am servit cu garnitura de salata orientala (reteta se gaseste pe pagina retetelor mele)..

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri