File de stiuca prajit

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,250 g file de stiuca
  • 150 g ulei
  • 100 g faina
  • 150 ml lapte
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe.

Tehnica prepararii

Pestele se trece prin lapte, faina si se prajeste in ulei.

Prezentarea si servirea

Pestele se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald sau rece. Se poate servi portionat (o portie 100 g) sau la kg, cantarindu-se.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri