File de stiuca rasol

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,250 g file de stiuca
  • 50 g morcovi
  • 50 g ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 50 ml otet 9 grade
  • 50 g ulei
  • 1 g piper boabe
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Fileul se portioneaza si se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Morcovii se fierb in 2 l apa, cu ceapa, piper, sare si ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga otet si bucatile de peste, si se fierb circa 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri