Goujonette de somon cu ciuperci

Dec 5, 2012 - Peste

Pranzul este gata in mai putin de o ora.

Ingrediente
  • 150 g.goujonette de somon
  • 200 g. ciuperci
  • 1/2lamaie pentru zeama
  • 1/2 portocala pentru zeama
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • oregano
  • scortisoara
  • coaja de lamaie rasa
  • 2 linguri ulei de masline
  • omana de patrunjel
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Pentru inceput facem o marinata din:sare,piper,1 lingura ulei de masline,oregano,rozmarin ,1 lingura zeama de lamaie,1lingura zeama de portocala si punem pentru 10-15 minute goujonettele de somon la marinat.

Acum ne ocupam de ciuperci.Le spalam,taiem feliute si le punem intr-un wook impreuna cu o lingura ulei de masline.Sotam ciupercile cateva minute(nu mai mult de 5minute),oprim focul si le condimentam cu sare si piper.Cand s-au racit turnam deasupra un sos facut din ;3 catei de usturoi pisati,ulei de masline,zeama de lamaie.

Goujonette de somon l-am facut in tigaia Dry Cooker.Am incins tigaia si am pus somonul.Toata operatia a durat mai putin de 6 minute.

Se pot aseza pe o farfurie sau separat.

Trebuie sa va spun ca masura la condinente a fost cat am luat intre degetul mare si aratator.

Trebuie sa va spun ca este delicios.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri