Hek prajit

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,5 kg hek cu cap
  • 150 g faina
  • 150 g ulei
  • 150 ml lapte
  • 2 g boia de ardei dulce
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pestele se curata si se decapiteaza, se portioneaza, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe.

Tehnica prepararii

Bucatile de peste se trec prin lapte si faina amestecata cu boia si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri