Morun sau nisetru prajit

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1,5 kg morun (nisetru)
  • 200 g ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 g faina
  • 250 g lamaie
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Morunul (nisetrul) se curata, se spala si se portioneaza. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie sferturi.

Tehnica prepararii

Bucatile de morun (nisetru) se sareaza, se trec prin faina, lapte, apoi din nou prin faina si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald, cu lamaie.

  • O portie: 90 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri