Pasta din stavrid pentru carnati (semipreparat)

Jun 14, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 2 kg stavrid cu cap
  • 200 g slanina
  • 5 g boia de ardei dulce
  • 2 g piper macinat
  • 40 g usturoi
  • 5 g cimbru
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se fileteaza, se taie bucati mici. Slanina se taie bucati. Usturoiul se curata, se spala, se taie marunt.

Tehnica prepararii

Slanina se toaca cu masina. Bucatile de peste si usturoiul se toaca cu masina separat de doua ori. Se amesteca cele doua compozitii, adaugandu-se piper, cimbru, usturoi, boia de ardei si sare pana se obtine o pasta omogena.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau portionat in caserole pentru vanzare prin unitati si sectii gospodina. Se foloseste la pregatirea carnatilor.

NOTA : Preparatul are termen de valabilitate de maximum 12 ore, pastrat la rece.

  • Gramaj produs finit: 1 kg

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri