Pastrav pane la cuptor

Mar 15, 2010 - Peste

Se iau doi pastravi jucausi de coada si se tavalesc prin farfurii...

Ingrediente
  • 2 pastravi
  • 1 ou de gaina
  • faina alba
  • pesmet auriu
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • 4 cartofi mici
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Pastravii nu mai miscau, altfel nici n-as fi avut curajul sa-i prind de coada...

Intai am condimentat pestii bine spalati cu sare, si piper, apoi i-am tavalit succesiv prin faina, ou si pesmet. I-am aruncat pe urma intr-o tava impreuna cu cativa cartofi unsi cu ulei de masline, am presarat putin tarhon pe deasupra si i-am dat la cuptor. I-am intors cu grija cand s-au rumenit frumos. Si i-am mancat cu mare pofta!

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri