Peste cu rosii la cuptor

Nov 21, 2012 - Peste

Rapid si gustos.

Ingrediente
  • 2 bucati de peste dorada
  • 2 rosii
  • 4 graunti de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 50 ml.apa
  • razmarin
  • cimbru
  • 1/2 lamaie
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Pestele se curata,eviscereaza si se spala.Intr-un vas termorezistent se aseaza pestele,care se asezoneaza cu sare,piper cimbru,rozmarin(cimbru si rozmarinul dupa gust).Jumatatea de lamaie taiata felii se pune printre peste.Deasupra se pun feliile de rosii(taiate rondele),usturoiul,uleiul si apa.

Se da la cuptorul incins in prealabil pentru 50-60 minute.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri