Peste marinat

Jan 22, 2011 - Peste

Oricat de bune ar fi conservele de peste cumparate , tot mai bune sunt preperate in bucataria mea.

Ingrediente
  • 1 kg peste congelat (macrou),
  • 250 ml apa
  • 100 ml otet
  • 50 ml ulei,
  • sare dupa gust,
  • 1 foaie de dafin,
  • piper boabe o lingurita
  • 1 ceapa taiata pestisor
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se taie pestele in bucati mici - circa 5 cm. Se aseaza intr-o cratita in care se toarna apoi celelalte ingrediente.

Se pun pe foc si se lasa 5 minute dupa primul clocot.

Puneti la rece pentru 2-3 zile toata compozitia.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri