Pui de balta pane

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1 kg pulpe de pui de balta
  • 150 g faina
  • 250 g oua
  • 250 g pesmet
  • 200 g ulei
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pulpele de pui de balta se spala si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

Tehnica prepararii

Pulpele de pui de balta se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 120 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri