Pulpe de balta cu sos Meuniere

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1 kg pulpe de pui de balta
  • 100 g faina
  • 200 g ulei
  • 350 g sos Meuniere
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pulpele de pui de balta se spala si se sareaza. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Pulpele de pui de balta se trec prin faina si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou cu sos Meuniere. Sosul se poate prezenta si separat in sosiera. Se serveste cald.

  • O portie: pulpe de pui de balta 65 g, sos 35 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri