Salata din scrumbii de mare cu maioneza

May 26, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 400 g scrumbii de mare sarate
  • 300 g ceapa
  • 300 g maioneza
  • 100 g marar verde
  • 100 g lamaie
  • 100 g masline
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Scrumbiile sarate, se tin 2-3 ore la desarat in apa rece, apoi se inlatura capul, se curata de piele si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Lamaia se spala, se taie felii. Maslinele se spala cu apa fiarta. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maioneza se prepara, folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Ceapa si mararul se amesteca cu maioneza si se asaza pe platou. Deasupra, se adauga bucatile de scrumbii.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din felii de lamaie si masline. Se serveste rece.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri