Salata din stavrid cu ceapa

Jun 11, 2014 - Peste

Ingrediente
  • 1 kg stavrid sarat
  • 600 g ceapa
  • 200 g morcovi
  • 50 g ulei
  • 10 ml otet 9 grade
  • 200 g masline
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pestele se fileteaza si se taie bucati egale. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Morcovii se curata, se spala si se trec prin razatoare fina. Maslinele se spala. Otetul se dilueaza cu apa.

Tehnica prepararii

Ceapa se amesteca cu sare, morcovi, ulei, otet si masline. Se asaza pe platou, deasupra se pun bucatile de peste asezate simetric.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau portionat pe farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: legume 40 g; peste 60 g; masline 20 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri